Kolan Villa

Villa Kolan pruža
kvalitetu i luksuz na savršenoj lokaciji

Na zapadnoj strani otoka Paga, uz samo more između luksuznih obiteljskih vila, smjestile su se “Mandre Beach Residences“. Elegantna villa sa devet luksuznih stanova i dva penthousea smještena u prvom redu do plaže i otvorenog mora u mirnom mjestu Mandre, elitnom dijelu otoka Paga. Do restorana, marketa, bankomata, caffe barova se dolazi pješke bez potrebe korištenja automobila.

Svaki je stan sa svojom orijentacijom prema moru, panoramskim pogledom na otvoreno more, prostranim terasama, visoko kvalitetnom opremom i materijalima, ostavama , projektiran s ciljem da zadovolji i najzahtjevnijeg suvremenog kupca. Prekrasna priroda te vrhunska gradnja i luksuzno uređenje čine Mandre Residence savršenom investciijom i mjestom za odmor.

parallax background

Udaljenosti od Vile Kolan

235km

Zagreb


55km

Zracna Luka Zadar


5km

Novalja i plaža Zrće


1.5km

Pjescana Plaza


Nazovite nas odmah za više informacija

Phone: +385981744167
 

Savršena Lokacija


Lokacija vile je pomno odabrana prvi red uz more na mirnom mjestu tako da nudi savršeno mjesto za odmor svojim stanarima. Ovakva lokacija i kvalitetna gradnja osiguravanju da je svaki stan savršena investicija u budućnost čije vrijednost nikada neće nestati. Mjesto Mandre je također savršeno pozicionirano za odmor na najljepšoj zapadnoj strani otoka na mirnom mjestu izvan tranzitnih pravaca. U isto vrijeme nalazi se samo 10ak kilometara od poznate party plaze Zrce te mjesta Novalje i Paga koji nude sve potrebne sadržaje.

.

3d Renderi